Petitie

Steun open brief ivm Lyme resolutie

"1.484 signatures"

1 op de 3 teken is besmet, dus is het belangrijker dan ooit dat onze regering snel en degelijk werk maakt van een beleid dat zowel preventief werkt als voor ondersteuning van chronische Lyme patiënten. Anneliesgeeftnietop en vzw TimeforLyme schreven een open brief aan de bevoegde minister, maar deze werd genegeerd. Help ons vechten tegen Lyme!

Pétition

Nous

Annelies geeft niet op vzw TimeforLyme alle Lyme patiënten en hun familie toekomstige Lyme patiënten

 

Observation

Dat de resolutie ivm Lyme goedgekeurd is een vooruitgang. Maar deze mag geen doekje tegen het bloeden worden. Uitblijven van reactie op de open brief doet echter vermoeden dat deze resolutie wel zo gebruikt wordt. En dit willen wij voorkomen! De cijfers aantal besmette teken waren nog nooit zo hoog.Lyme is snelstgroeiende vectorziekte. Vele patiënten blijven ziek en belanden in invaliditeit. De regering moet snel en krachtig actie ondernemen!

 

et requête

Wij wensen een reactie van de overheid dat zij bewust zijn van het dreigende probleem en er alles aan doen om zowel preventief te werken als diegene die reeds slachtoffer zijn te zullen ondersteunen. Dit via onderzoek, behandelingen toegankelijker maken, degelijke ondersteuning hulpinstanties (FOD,VAPH,riziv,enz),opleiding medisch personeel en werken aan betere en snellere diagnoses! maw: waarmaken wat ze beloofde door goedkeuring van resolutie!

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Regering 
'Guichet de pétition:'
'Date de fin:'
31-12-2017 
'Pétitionnaire:'
Annelies Verbruggen 
'Organisation:'
www.anneliesgeeftnietop@jimdo.com 
'Site web:'

Histoire

Signatures