You, the petitioner
Petitie

Steun open brief ivm Lyme resolutie

1,484 signatures

1 op de 3 teken is besmet, dus is het belangrijker dan ooit dat onze regering snel en degelijk werk maakt van een beleid dat zowel preventief werkt als voor ondersteuning van chronische Lyme patiënten. Anneliesgeeftnietop en vzw TimeforLyme schreven een open brief aan de bevoegde minister, maar deze werd genegeerd. Help ons vechten tegen Lyme!

Petition

We

Annelies geeft niet op vzw TimeforLyme alle Lyme patiënten en hun familie toekomstige Lyme patiënten

 

observe

Dat de resolutie ivm Lyme goedgekeurd is een vooruitgang. Maar deze mag geen doekje tegen het bloeden worden. Uitblijven van reactie op de open brief doet echter vermoeden dat deze resolutie wel zo gebruikt wordt. En dit willen wij voorkomen! De cijfers aantal besmette teken waren nog nooit zo hoog.Lyme is snelstgroeiende vectorziekte. Vele patiënten blijven ziek en belanden in invaliditeit. De regering moet snel en krachtig actie ondernemen!

 

and request

Wij wensen een reactie van de overheid dat zij bewust zijn van het dreigende probleem en er alles aan doen om zowel preventief te werken als diegene die reeds slachtoffer zijn te zullen ondersteunen. Dit via onderzoek, behandelingen toegankelijker maken, degelijke ondersteuning hulpinstanties (FOD,VAPH,riziv,enz),opleiding medisch personeel en werken aan betere en snellere diagnoses! maw: waarmaken wat ze beloofde door goedkeuring van resolutie!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Regering 
Petition desk:
Closing date:
2017-12-31 
Lead petitioner:
Annelies Verbruggen 
Organisation:
www.anneliesgeeftnietop@jimdo.com 
Website:

History

Signatures