U, de petitionaris
Petitie

Steun open brief ivm Lyme resolutie

1.484 ondertekeningen

1 op de 3 teken is besmet, dus is het belangrijker dan ooit dat onze regering snel en degelijk werk maakt van een beleid dat zowel preventief werkt als voor ondersteuning van chronische Lyme patiënten. Anneliesgeeftnietop en vzw TimeforLyme schreven een open brief aan de bevoegde minister, maar deze werd genegeerd. Help ons vechten tegen Lyme!

Petitie

Wij

Annelies geeft niet op vzw TimeforLyme alle Lyme patiënten en hun familie toekomstige Lyme patiënten

 

constateren

Dat de resolutie ivm Lyme goedgekeurd is een vooruitgang. Maar deze mag geen doekje tegen het bloeden worden. Uitblijven van reactie op de open brief doet echter vermoeden dat deze resolutie wel zo gebruikt wordt. En dit willen wij voorkomen! De cijfers aantal besmette teken waren nog nooit zo hoog.Lyme is snelstgroeiende vectorziekte. Vele patiënten blijven ziek en belanden in invaliditeit. De regering moet snel en krachtig actie ondernemen!

 

en verzoeken

Wij wensen een reactie van de overheid dat zij bewust zijn van het dreigende probleem en er alles aan doen om zowel preventief te werken als diegene die reeds slachtoffer zijn te zullen ondersteunen. Dit via onderzoek, behandelingen toegankelijker maken, degelijke ondersteuning hulpinstanties (FOD,VAPH,riziv,enz),opleiding medisch personeel en werken aan betere en snellere diagnoses! maw: waarmaken wat ze beloofde door goedkeuring van resolutie!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Regering 
Petitieloket:
Einddatum:
31-12-2017 
Petitionaris:
Annelies Verbruggen 
Organisatie:
www.anneliesgeeftnietop@jimdo.com 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen