Stop de tirannie van overdreven maatregelen

"4 signatures"

We leven nu al een jaar onder het juk van opgelegde maatregelen tegen COVID-19, maar geen enkel van deze maatregelen is wetenschappelijk bewezen, en ze blijken ook geen effect te hebben aangezien we constant met stijgende cijfers blijven zitten. Stop de maatregelen en laat de mensen weer leven!

Pétition

Nous

Belgische bevolking, sympathisanten

 

Observation

Geen enkele van de ons opgelegde maatregelen wordt met wetenschappelijke argumenten bewezen. Telkens nieuwe en strengere maatregelen, die dan nog altijd geen effect blijken te hebben, waardoor steeds opnieuw moet worden verstrengd. De meeste maatregelen gelden nu al bijna een jaar, maar in dat jaar hebben we opnieuw 2 'golven' doorgemaakt. Dat geeft voldoende indicatie dat deze maatregelen niet de oplossing zijn voor dit virus.

 

et requête

Laat de bevolking niet opdraaien voor de miskleunen van Europa en van de Federale overheid. Alles wordt beslist op basis van cijfers van positief geteste mensen, waarvan er amper 5% in het ziekenhuis belanden, en daarvan nog slechts een fractie minder die ernstig ziek wordt. Er worden constant beloftes gemaakt, maar geen enkele wordt gehouden, en telkens wordt de schuld in de schoenen van de bevolking geschoven. Geef de mensen hun vrijheid terug.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Regering 
'Guichet de pétition:'
'Date de fin:'
16-06-2021 
'Pétitionnaire:'
K. Kaster 

Histoire

Signatures