You, the petitioner

Stop de tirannie van overdreven maatregelen

4 signatures

We leven nu al een jaar onder het juk van opgelegde maatregelen tegen COVID-19, maar geen enkel van deze maatregelen is wetenschappelijk bewezen, en ze blijken ook geen effect te hebben aangezien we constant met stijgende cijfers blijven zitten. Stop de maatregelen en laat de mensen weer leven!

Petition

We

Belgische bevolking, sympathisanten

 

observe

Geen enkele van de ons opgelegde maatregelen wordt met wetenschappelijke argumenten bewezen. Telkens nieuwe en strengere maatregelen, die dan nog altijd geen effect blijken te hebben, waardoor steeds opnieuw moet worden verstrengd. De meeste maatregelen gelden nu al bijna een jaar, maar in dat jaar hebben we opnieuw 2 'golven' doorgemaakt. Dat geeft voldoende indicatie dat deze maatregelen niet de oplossing zijn voor dit virus.

 

and request

Laat de bevolking niet opdraaien voor de miskleunen van Europa en van de Federale overheid. Alles wordt beslist op basis van cijfers van positief geteste mensen, waarvan er amper 5% in het ziekenhuis belanden, en daarvan nog slechts een fractie minder die ernstig ziek wordt. Er worden constant beloftes gemaakt, maar geen enkele wordt gehouden, en telkens wordt de schuld in de schoenen van de bevolking geschoven. Geef de mensen hun vrijheid terug.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Regering 
Petition desk:
Closing date:
2021-06-16 
Lead petitioner:
K. Kaster 

History

Signatures