U, de petitionaris

Stop de tirannie van overdreven maatregelen

4 ondertekeningen

We leven nu al een jaar onder het juk van opgelegde maatregelen tegen COVID-19, maar geen enkel van deze maatregelen is wetenschappelijk bewezen, en ze blijken ook geen effect te hebben aangezien we constant met stijgende cijfers blijven zitten. Stop de maatregelen en laat de mensen weer leven!

Petitie

Wij

Belgische bevolking, sympathisanten

 

constateren

Geen enkele van de ons opgelegde maatregelen wordt met wetenschappelijke argumenten bewezen. Telkens nieuwe en strengere maatregelen, die dan nog altijd geen effect blijken te hebben, waardoor steeds opnieuw moet worden verstrengd. De meeste maatregelen gelden nu al bijna een jaar, maar in dat jaar hebben we opnieuw 2 'golven' doorgemaakt. Dat geeft voldoende indicatie dat deze maatregelen niet de oplossing zijn voor dit virus.

 

en verzoeken

Laat de bevolking niet opdraaien voor de miskleunen van Europa en van de Federale overheid. Alles wordt beslist op basis van cijfers van positief geteste mensen, waarvan er amper 5% in het ziekenhuis belanden, en daarvan nog slechts een fractie minder die ernstig ziek wordt. Er worden constant beloftes gemaakt, maar geen enkele wordt gehouden, en telkens wordt de schuld in de schoenen van de bevolking geschoven. Geef de mensen hun vrijheid terug.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Regering 
Petitieloket:
Einddatum:
16-06-2021 
Petitionaris:
K. Kaster 

Geschiedenis

Ondertekeningen