Stop discriminatie %282%29

STOP discriminatie en uitsluiting: schaf coronapas af

Roep discriminatie en uitsluiting een halt toe. Teken deze petitie en eis een alternatieve humane aanpak van de crisis.

Pétition

Nous

Horeca-uitbaters, organisatoren van evenementen, werknemers, werkgevers, gevaccineerden, ongevaccineerden,... De bevolking van België

 

Observation

dat het Covid-19 vaccin besmetting en verspreiding van het virus niet uitsluit. De QR code dat toegang verleent tot faciliteiten en activiteiten o.b.v. vaccinatiestatus geen garantie biedt om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Deze maatregel voor een tweedeling in de samenleving zorgt, mensen worden gediscrimineerd en uitgesloten o.b.v. hun vaccinatiestatus voor een maatregel die geen bijdrage levert aan de veiligheid en volksgezondheid.

 

et requête

De afschaffing van de corona pas QR code en onmiddellijke stopzetting van discriminerende maatregelen en uitsluiting van mensen op basis van vaccinatiestatus / medische achtergrond. Bovendien eisen wij een dialoog met de regering voor een alternatieve 'humane' aanpak van de crisis.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Regering 
'Guichet de pétition:'
'Pétitionnaire:'
Kristel Van Espen 
'Organisation:'
Kristel Van Espen  

Histoire

Signatures