You, the petitioner
Stop discriminatie %282%29

STOP discriminatie en uitsluiting: schaf coronapas af

1 signatures

Roep discriminatie en uitsluiting een halt toe. Teken deze petitie en eis een alternatieve humane aanpak van de crisis.

Petition

We

Horeca-uitbaters, organisatoren van evenementen, werknemers, werkgevers, gevaccineerden, ongevaccineerden,... De bevolking van Belgiƫ

 

observe

dat het Covid-19 vaccin besmetting en verspreiding van het virus niet uitsluit. De QR code dat toegang verleent tot faciliteiten en activiteiten o.b.v. vaccinatiestatus geen garantie biedt om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Deze maatregel voor een tweedeling in de samenleving zorgt, mensen worden gediscrimineerd en uitgesloten o.b.v. hun vaccinatiestatus voor een maatregel die geen bijdrage levert aan de veiligheid en volksgezondheid.

 

and request

De afschaffing van de corona pas QR code en onmiddellijke stopzetting van discriminerende maatregelen en uitsluiting van mensen op basis van vaccinatiestatus / medische achtergrond. Bovendien eisen wij een dialoog met de regering voor een alternatieve 'humane' aanpak van de crisis.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Regering 
Petition desk:
Lead petitioner:
Kristel Van Espen 
Organisation:
Kristel Van Espen  

History

Signatures