U, de petitionaris
Stop discriminatie %282%29

STOP discriminatie en uitsluiting: schaf coronapas af

Roep discriminatie en uitsluiting een halt toe. Teken deze petitie en eis een alternatieve humane aanpak van de crisis.

Petitie

Wij

Horeca-uitbaters, organisatoren van evenementen, werknemers, werkgevers, gevaccineerden, ongevaccineerden,... De bevolking van Belgiƫ

 

constateren

dat het Covid-19 vaccin besmetting en verspreiding van het virus niet uitsluit. De QR code dat toegang verleent tot faciliteiten en activiteiten o.b.v. vaccinatiestatus geen garantie biedt om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Deze maatregel voor een tweedeling in de samenleving zorgt, mensen worden gediscrimineerd en uitgesloten o.b.v. hun vaccinatiestatus voor een maatregel die geen bijdrage levert aan de veiligheid en volksgezondheid.

 

en verzoeken

De afschaffing van de corona pas QR code en onmiddellijke stopzetting van discriminerende maatregelen en uitsluiting van mensen op basis van vaccinatiestatus / medische achtergrond. Bovendien eisen wij een dialoog met de regering voor een alternatieve 'humane' aanpak van de crisis.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Regering 
Petitieloket:
Petitionaris:
Kristel Van Espen 
Organisatie:
Kristel Van Espen  

Geschiedenis

Ondertekeningen