Justice

Stop onterechte vrijheidsberoving en weigering hulp

"14 signatures"

Vele hypothesen in psychiatrie zijn niet bewezen. Toch worden mensen op grond van deze hypothesen langdurig van hun vrijheid beroofd of wordt hen hulp geweigerd, soms met de dood tot gevolg en toch wordt er blijvend vertrouwen verwacht. Wij pleiten voor MINDER DWANG bij emotionele moeilijkheden.

Pétition

Nous

Sympathisanten met gedwongen opgenomen patiënten en patiënten aan wie hulp wordt geweigerd

 

Observation

Dat de negatieve gevoelens en trauma's bij sommige patiënten erg toenemen ten gevolge van een gedwongen behandeling in het ziekenhuis of ten gevolge van geweigerde hulp door het ziekenhuis en dat hierdoor het leven van patiënten in gevaar komt, dat de afweging van de voor- en nadelen van de gedwongen psychiatrische behandeling of van de geweigerde hulp subjectief en controversieel is, dat alternatieven onvoldoende bestaan of worden tegengewerkt.

 

et requête

Dat de vrederechter kennis neemt van het feit dat de vonnissen van langdurige vrijheidsberoving die hij uitsprak/uitspreekt over onschuldige mensen, alsook de weigering van hulp aan mensen in nood, door sommige patiënten werd/wordt ervaren als een zware en onterechte straf omdat de subjectieve en controversiële voordelen niet correct werden/worden afgewogen tegen de vele nadelen en dat dit voor sommige mensen de dood tot gevolg had/zal hebben.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Openbaar Ministerie 
'Guichet de pétition:'
'Pétitionnaire:'
Els Evenepoel-Abanobi 
'Organisation:'
Mensenrechten activist 

Histoire

Signatures