You, the petitioner
Justice

Stop onterechte vrijheidsberoving en weigering hulp

15 signatures

Vele hypothesen in psychiatrie zijn niet bewezen. Toch worden mensen op grond van deze hypothesen langdurig van hun vrijheid beroofd of wordt hen hulp geweigerd, soms met de dood tot gevolg en toch wordt er blijvend vertrouwen verwacht. Wij pleiten voor MINDER DWANG bij emotionele moeilijkheden.

Petition

We

Sympathisanten met gedwongen opgenomen patiënten en patiënten aan wie hulp wordt geweigerd

 

observe

Dat de negatieve gevoelens en trauma's bij sommige patiënten erg toenemen ten gevolge van een gedwongen behandeling in het ziekenhuis of ten gevolge van geweigerde hulp door het ziekenhuis en dat hierdoor het leven van patiënten in gevaar komt, dat de afweging van de voor- en nadelen van de gedwongen psychiatrische behandeling of van de geweigerde hulp subjectief en controversieel is, dat alternatieven onvoldoende bestaan of worden tegengewerkt.

 

and request

Dat de vrederechter kennis neemt van het feit dat de vonnissen van langdurige vrijheidsberoving die hij uitsprak/uitspreekt over onschuldige mensen, alsook de weigering van hulp aan mensen in nood, door sommige patiënten werd/wordt ervaren als een zware en onterechte straf omdat de subjectieve en controversiële voordelen niet correct werden/worden afgewogen tegen de vele nadelen en dat dit voor sommige mensen de dood tot gevolg had/zal hebben.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Openbaar Ministerie 
Petition desk:
Lead petitioner:
Els Evenepoel-Abanobi 
Organisation:
Mensenrechten activist 

History

Signatures