You, the petitioner
Kat

Strengere regelgeving voor katten gewenst, verplicht op eigen terrein houden.

1 signatures

Ter bescherming van de achteruitgaande biodiversiteit en om komaf te maken met de overlast van katten voor buren op wiens terrein de eigenaars hun dieren ongevraagd laten rondlopen, zou er een strengere regelgeving moeten komen aangaande deze huisdieren die thans een volledige vrijgeleide krijgen.

Petition

We

Burgers, iedereen.

 

observe

Dat katten een slachtpartij aanrichten in de natuur doordat ze jagen op zowat alles waar beweging in zit en de prooien zinloos doden. Daarnaast zorgen ze ook voor overlast doordat de veelal egoïstische eigenaars hun katten ongevraagd bij de buren laten jagen, hun toilet daar laten maken ( niettegenstaande dit ook ziektes kan overdragen ), deuren en meubels bekrassen, eigen huisdieren lastig vallen, vechtend 's nachts mensen wakker houden, enz.

 

and request

Een strengere regelgeving voor katten naar analogie van deze voor honden. Belangrijkste hierbij is de verplichting om dit huisdier op eigen terrein te houden, al dan niet in een perk of gewoon binnen. Lijkt me de logica zelve, net zoals men honden ook niet in de tuin van de buren laat rondlopen. Ter bescherming biodiversiteit ook verplichting om ze ’s nachts binnen te houden daar ze in donker meeste slachtoffers maken zoals jonge vogels.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Europese Commissie 
Petition desk:
Lead petitioner:
Joey Harris 

History

Signatures