Tegen de oprichting van een stabilisécentrale met generator te Duras!

"109 signatures"

Bewoners van Duras tekenen bezwaar aan een omgevingsvergunning voor het oprichten van een stabilisécentrale met generator en oppompen van bodemwater in de Kleine Vinnestraat 5 te Duras door JP tuinbouwwerken.

Betreft: Oprichting van stabilisécentrale met generator en oppompen bodemwater te Kleine Vinnestraat 5, Duras door JP tuinbouwwerken Omgevingsloket OMV2019085030

Pétition

Nous

De inwoners van Duras.

 

Observation

Er zal een stabilisécentrale met generator en oppompen van bodemwater in de Kleine Vinnestraat 5 te Duras opgericht worden door JP tuinbouwwerken.

De inwoners van Duras gaan niet akkoord met deze beslissing omdat dit zal zorgen voor verkeersoverlast in de kleine dorpskern en geluidshinder door het vrachtverkeer, de generator, het oppompen van het bodemwater, stabilisécentrale,...

Door het wegtrekken van het bodemwater worden de huizen onstabiel met gevolg van barsten,...
Doordat de Galgestraat nu al gebruikt wordt als sluipweg voor zwaar vervoer ondervinden de huizen nu al hinder in hun woning doordat de huizen kort tegen de straat liggen.

Verder zijn inwoners van Duras verontwaardigd dat ze pas op 15 december 2020 op de hoogte gebracht werden van deze beslissing waarbij het openbaar onderzoek loopt tot 24 december 2020.

 

et requête

Bewoners van Duras verzoeken dat de stabilisécentrale NIET opgericht wordt!

In een landelijke gemeente met een groen karakter is er geen plaats voor zo’n groot industrieel bedrijf.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

'Guichet de pétition:'
'Pétitionnaire:'
Denise Struys  

Histoire

Signatures