You, the petitioner

Tegen de oprichting van een stabilisécentrale met generator te Duras!

109 signatures

Bewoners van Duras tekenen bezwaar aan een omgevingsvergunning voor het oprichten van een stabilisécentrale met generator en oppompen van bodemwater in de Kleine Vinnestraat 5 te Duras door JP tuinbouwwerken.

Betreft: Oprichting van stabilisécentrale met generator en oppompen bodemwater te Kleine Vinnestraat 5, Duras door JP tuinbouwwerken Omgevingsloket OMV2019085030

Petition

We

De inwoners van Duras.

 

observe

Er zal een stabilisécentrale met generator en oppompen van bodemwater in de Kleine Vinnestraat 5 te Duras opgericht worden door JP tuinbouwwerken.

De inwoners van Duras gaan niet akkoord met deze beslissing omdat dit zal zorgen voor verkeersoverlast in de kleine dorpskern en geluidshinder door het vrachtverkeer, de generator, het oppompen van het bodemwater, stabilisécentrale,...

Door het wegtrekken van het bodemwater worden de huizen onstabiel met gevolg van barsten,...
Doordat de Galgestraat nu al gebruikt wordt als sluipweg voor zwaar vervoer ondervinden de huizen nu al hinder in hun woning doordat de huizen kort tegen de straat liggen.

Verder zijn inwoners van Duras verontwaardigd dat ze pas op 15 december 2020 op de hoogte gebracht werden van deze beslissing waarbij het openbaar onderzoek loopt tot 24 december 2020.

 

and request

Bewoners van Duras verzoeken dat de stabilisécentrale NIET opgericht wordt!

In een landelijke gemeente met een groen karakter is er geen plaats voor zo’n groot industrieel bedrijf.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Petition desk:
Lead petitioner:
Denise Struys  

History

Signatures