U, de petitionaris

Tegen de oprichting van een stabilisécentrale met generator te Duras!

109 ondertekeningen

Bewoners van Duras tekenen bezwaar aan een omgevingsvergunning voor het oprichten van een stabilisécentrale met generator en oppompen van bodemwater in de Kleine Vinnestraat 5 te Duras door JP tuinbouwwerken.

Betreft: Oprichting van stabilisécentrale met generator en oppompen bodemwater te Kleine Vinnestraat 5, Duras door JP tuinbouwwerken Omgevingsloket OMV2019085030

Petitie

Wij

De inwoners van Duras.

 

constateren

Er zal een stabilisécentrale met generator en oppompen van bodemwater in de Kleine Vinnestraat 5 te Duras opgericht worden door JP tuinbouwwerken.

De inwoners van Duras gaan niet akkoord met deze beslissing omdat dit zal zorgen voor verkeersoverlast in de kleine dorpskern en geluidshinder door het vrachtverkeer, de generator, het oppompen van het bodemwater, stabilisécentrale,...

Door het wegtrekken van het bodemwater worden de huizen onstabiel met gevolg van barsten,...
Doordat de Galgestraat nu al gebruikt wordt als sluipweg voor zwaar vervoer ondervinden de huizen nu al hinder in hun woning doordat de huizen kort tegen de straat liggen.

Verder zijn inwoners van Duras verontwaardigd dat ze pas op 15 december 2020 op de hoogte gebracht werden van deze beslissing waarbij het openbaar onderzoek loopt tot 24 december 2020.

 

en verzoeken

Bewoners van Duras verzoeken dat de stabilisécentrale NIET opgericht wordt!

In een landelijke gemeente met een groen karakter is er geen plaats voor zo’n groot industrieel bedrijf.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Petitieloket:
Petitionaris:
Denise Struys  

Geschiedenis

Ondertekeningen