Tuning legaal maken!

"3 signatures"

De redenen waarom tuning illegaal is zijn overbodig. Zij doen niets verkeerd het enige wat ze doen is hun auto verbouwen naar eigen smaak. En ik wist niet dat dat verboden is. Daarom ga ik dit veranderen samen met jouw handtekening.

Pétition

Nous

Tuners, sympathisanten

 

Observation

Tuning is illegaal omdat het onveilig is, wat is onveilig? Een bumper veranderen is onveilig? Een auto beter horen aankomen is onveilig? Als dit de reden is dan zijn elektrische wagens ook onveilig, want naast de claxon hoor je die niet. Je beschadigd jouw auto. Correct, het is niet die van jouw maar die van de tuners. Zij hebben de auto gekocht dus het is hun verantwoordelijkheid.

 

et requête

De redenen die tuning illegaal maken, zijn onterecht. Ballet, fitness, BMX, racer,.. Mag allemaal maar tuning niet, terwijl tuning niets meer is dan een dure hobby. Maar als je het anders bekijkt is alles illegaal want alles is onveilig met de juiste reden. Oortjes zijn dan illegaal want je hoort niets meer van de auto's, behalve de tuners. Dus waarom zou tuning dan niet legaal zijn? Wij willen tuning legaal maken.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Regering 
'Guichet de pétition:'
'Pétitionnaire:'
Emily Heylen 

Histoire

Signatures