You, the petitioner

Tuning legaal maken!

3 signatures

De redenen waarom tuning illegaal is zijn overbodig. Zij doen niets verkeerd het enige wat ze doen is hun auto verbouwen naar eigen smaak. En ik wist niet dat dat verboden is. Daarom ga ik dit veranderen samen met jouw handtekening.

Petition

We

Tuners, sympathisanten

 

observe

Tuning is illegaal omdat het onveilig is, wat is onveilig? Een bumper veranderen is onveilig? Een auto beter horen aankomen is onveilig? Als dit de reden is dan zijn elektrische wagens ook onveilig, want naast de claxon hoor je die niet. Je beschadigd jouw auto. Correct, het is niet die van jouw maar die van de tuners. Zij hebben de auto gekocht dus het is hun verantwoordelijkheid.

 

and request

De redenen die tuning illegaal maken, zijn onterecht. Ballet, fitness, BMX, racer,.. Mag allemaal maar tuning niet, terwijl tuning niets meer is dan een dure hobby. Maar als je het anders bekijkt is alles illegaal want alles is onveilig met de juiste reden. Oortjes zijn dan illegaal want je hoort niets meer van de auto's, behalve de tuners. Dus waarom zou tuning dan niet legaal zijn? Wij willen tuning legaal maken.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Regering 
Petition desk:
Lead petitioner:
Emily Heylen 

History

Signatures