U, de petitionaris

Tuning legaal maken!

3 ondertekeningen

De redenen waarom tuning illegaal is zijn overbodig. Zij doen niets verkeerd het enige wat ze doen is hun auto verbouwen naar eigen smaak. En ik wist niet dat dat verboden is. Daarom ga ik dit veranderen samen met jouw handtekening.

Petitie

Wij

Tuners, sympathisanten

 

constateren

Tuning is illegaal omdat het onveilig is, wat is onveilig? Een bumper veranderen is onveilig? Een auto beter horen aankomen is onveilig? Als dit de reden is dan zijn elektrische wagens ook onveilig, want naast de claxon hoor je die niet. Je beschadigd jouw auto. Correct, het is niet die van jouw maar die van de tuners. Zij hebben de auto gekocht dus het is hun verantwoordelijkheid.

 

en verzoeken

De redenen die tuning illegaal maken, zijn onterecht. Ballet, fitness, BMX, racer,.. Mag allemaal maar tuning niet, terwijl tuning niets meer is dan een dure hobby. Maar als je het anders bekijkt is alles illegaal want alles is onveilig met de juiste reden. Oortjes zijn dan illegaal want je hoort niets meer van de auto's, behalve de tuners. Dus waarom zou tuning dan niet legaal zijn? Wij willen tuning legaal maken.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Regering 
Petitieloket:
Petitionaris:
Emily Heylen 

Geschiedenis

Ondertekeningen