U, de petitionaris
Img 1759

Verkeersveiligheid Voermansstraat Lommel

58 ondertekeningen

Het brede wegdek van de Voermansstraat en een onduidelijke snelheidsbeperking nodigt de autobestuurder uit om de snelheidslimiet van 50 ver te overschrijden. Schoolkinderen, fietstoeristen en wandelaars kunnen zich niet veilig verplaatsen door het ontbreken van een veilig fietspad.

Petitie

Wij

Bezorgde groep weggebruikers, (groot)ouders, kinderen die veilig door deze straat willen verplaatsen.

 

constateren

  • Er ontbreekt een duidelijke snelheidsbeperking, het wegdek is breed en er zijn geen snelheidsremmers.

  • Er ontbreekt een fietspad om schoolkinderen veilig naar 3 schoollocaties te brengen; De Warande, basisschool Den Heuvel en Wico Campus Lommel. De vele fietstoeristen en wandelaars kunnen niet veilig door de straat verplaatsen omwille van het hellende wegdek en de snelheidsduivels.

  • Er is geen veilige oversteekplaats aan de kruising met de Heide.

 

en verzoeken

We wensen graag een veilige straat voor ALLE weggebruikers en een veilige oversteekplaats bij de kruising Voermansstraat - Heide. Graag een duidelijke snelheidsbeperking via zichtbare signalisaties, een snelheidsremmer. Graag een verbetering van de verkeersveiligheid voor de zwakke weggebruikers.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Lommel 
Petitieloket:
Petitionaris:
Hanne Vanden Boer 

Geschiedenis

Ondertekeningen