Twitter cover test 2

Versterk en breid het rookvrije gebied uit naar de parkeerplaats van Celestijntje

"22 signatures"

Ondersteun een rookvrij Celestijntje Speeltuin! Teken voor informatieborden die de gemeenschap informeren. Breid het rookvrije gebied uit naar de parkeerplaats en rotonde. Doe mee voor een gezondere omgeving

Pétition

Nous

Leden van de lokale gemeenschap

 

Observation

Wij schrijven u met grote urgentie over een kwestie die directe aandacht vereist: het instellen van rookvrije zones en het bestrijden van de wijdverspreide vervuiling door sigarettenafval rondom de speeltuin van Celestijntje in Heverlee.

 

et requête

We willen dringend aandacht vragen voor het probleem van rookvrije zones, educatieve borden en uitgebreide rookvrije gebieden in de buurt van de Celestijntje speeltuin in Heverlee, inclusief de aangrenzende parkeerplaats. De speeltuin is van groot belang als een geliefde recreatieplek voor gezinnen en kinderen, gelegen nabij het gemeenschapscentrum en de basisschool. De overvloedige aanwezigheid van weggegooide sigarettenpeuken in het gebied vormt gezondheids- en milieurisico's, wat het visuele aantrekkelijkheid en welzijn van de gebruikers beïnvloedt.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Leuven 
'Guichet de pétition:'
'Pétitionnaire:'
Marília Breite 
'Organisation:'
Bin Your Butts Leuven 

Histoire

Signatures