You, the petitioner
Twitter cover test 2

Versterk en breid het rookvrije gebied uit naar de parkeerplaats van Celestijntje

22 signatures

Ondersteun een rookvrij Celestijntje Speeltuin! Teken voor informatieborden die de gemeenschap informeren. Breid het rookvrije gebied uit naar de parkeerplaats en rotonde. Doe mee voor een gezondere omgeving

Petition

We

Leden van de lokale gemeenschap

 

observe

Wij schrijven u met grote urgentie over een kwestie die directe aandacht vereist: het instellen van rookvrije zones en het bestrijden van de wijdverspreide vervuiling door sigarettenafval rondom de speeltuin van Celestijntje in Heverlee.

 

and request

We willen dringend aandacht vragen voor het probleem van rookvrije zones, educatieve borden en uitgebreide rookvrije gebieden in de buurt van de Celestijntje speeltuin in Heverlee, inclusief de aangrenzende parkeerplaats. De speeltuin is van groot belang als een geliefde recreatieplek voor gezinnen en kinderen, gelegen nabij het gemeenschapscentrum en de basisschool. De overvloedige aanwezigheid van weggegooide sigarettenpeuken in het gebied vormt gezondheids- en milieurisico's, wat het visuele aantrekkelijkheid en welzijn van de gebruikers beïnvloedt.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Leuven 
Petition desk:
Lead petitioner:
Marília Breite 
Organisation:
Bin Your Butts Leuven 

History

Signatures