U, de petitionaris
Twitter cover test 2

Versterk en breid het rookvrije gebied uit naar de parkeerplaats van Celestijntje

22 ondertekeningen

Ondersteun een rookvrij Celestijntje Speeltuin! Teken voor informatieborden die de gemeenschap informeren. Breid het rookvrije gebied uit naar de parkeerplaats en rotonde. Doe mee voor een gezondere omgeving

Petitie

Wij

Leden van de lokale gemeenschap

 

constateren

Wij schrijven u met grote urgentie over een kwestie die directe aandacht vereist: het instellen van rookvrije zones en het bestrijden van de wijdverspreide vervuiling door sigarettenafval rondom de speeltuin van Celestijntje in Heverlee.

 

en verzoeken

We willen dringend aandacht vragen voor het probleem van rookvrije zones, educatieve borden en uitgebreide rookvrije gebieden in de buurt van de Celestijntje speeltuin in Heverlee, inclusief de aangrenzende parkeerplaats. De speeltuin is van groot belang als een geliefde recreatieplek voor gezinnen en kinderen, gelegen nabij het gemeenschapscentrum en de basisschool. De overvloedige aanwezigheid van weggegooide sigarettenpeuken in het gebied vormt gezondheids- en milieurisico's, wat het visuele aantrekkelijkheid en welzijn van de gebruikers beïnvloedt.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Leuven 
Petitieloket:
Petitionaris:
Marília Breite 
Organisatie:
Bin Your Butts Leuven 

Geschiedenis

Ondertekeningen