Voor toestaan bestemmingswijziging pand 't Anker

"107 signatures"

Groepspraktijk 't Anker vraagt een bestemmingswijziging van gezinswoning naar handelspand. Dienst vergunningen van stad Sint-Niklaas stelde echter zoveel voorwaarden op dat het bijna onmogelijk wordt om aan deze regels te voldoen. We hebben een enorme wachtlijst voor het bieden van psychologische begeleiding aan kinderen en jongeren, maar we hebben te weinig lokalen...

Tekent u mee onze petitie waarbij we vragen voor het toestaan van de bestemmingswijziging van ons pand?

Pétition

Nous

Familieleden, kennissen van kinderen en jongeren die dringend hulp nodig hebben. Iedereen die inzit met het welzijn van kinderen en jongeren.

 

Observation

Groepspraktijk 't Anker vraagt een bestemmingswijziging van gezinswoning naar handelspand. Dienst vergunningen van stad Sint-Niklaas stelde echter zoveel voorwaarden op dat het bijna onmogelijk wordt om aan deze regels te voldoen (vb. voorzien kiss and ride, voorzien inpandige fietsenstalling,..). Al jaren hebben we een enorme wachtlijst voor het bieden van psychologische begeleiding aan kinderen en jongeren. Collega's willen meer werken, maar we hebben te weinig lokalen...

Door het toestaan van de bestemmingswijziging, hebben we meer lokalen ter beschikking en kunnen we meer kinderen en jongeren helpen.

 

et requête

Tekent u mee onze petitie waarbij we vragen voor het toestaan van de bestemmingswijziging van ons pand? Wij en alle kinderen/jongeren die geholpen willen worden, danken jullie hartelijk!

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Sint-Niklaas 
'Guichet de pétition:'
'Pétitionnaire:'
Annelies Van Kerckhove 
'Organisation:'
Groepspraktijk 't Anker 

Histoire

Signatures