You, the petitioner

Voor toestaan bestemmingswijziging pand 't Anker

107 signatures

Groepspraktijk 't Anker vraagt een bestemmingswijziging van gezinswoning naar handelspand. Dienst vergunningen van stad Sint-Niklaas stelde echter zoveel voorwaarden op dat het bijna onmogelijk wordt om aan deze regels te voldoen. We hebben een enorme wachtlijst voor het bieden van psychologische begeleiding aan kinderen en jongeren, maar we hebben te weinig lokalen...

Tekent u mee onze petitie waarbij we vragen voor het toestaan van de bestemmingswijziging van ons pand?

Petition

We

Familieleden, kennissen van kinderen en jongeren die dringend hulp nodig hebben. Iedereen die inzit met het welzijn van kinderen en jongeren.

 

observe

Groepspraktijk 't Anker vraagt een bestemmingswijziging van gezinswoning naar handelspand. Dienst vergunningen van stad Sint-Niklaas stelde echter zoveel voorwaarden op dat het bijna onmogelijk wordt om aan deze regels te voldoen (vb. voorzien kiss and ride, voorzien inpandige fietsenstalling,..). Al jaren hebben we een enorme wachtlijst voor het bieden van psychologische begeleiding aan kinderen en jongeren. Collega's willen meer werken, maar we hebben te weinig lokalen...

Door het toestaan van de bestemmingswijziging, hebben we meer lokalen ter beschikking en kunnen we meer kinderen en jongeren helpen.

 

and request

Tekent u mee onze petitie waarbij we vragen voor het toestaan van de bestemmingswijziging van ons pand? Wij en alle kinderen/jongeren die geholpen willen worden, danken jullie hartelijk!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Sint-Niklaas 
Petition desk:
Lead petitioner:
Annelies Van Kerckhove 
Organisation:
Groepspraktijk 't Anker 

History

Signatures