U, de petitionaris

Voor toestaan bestemmingswijziging pand 't Anker

107 ondertekeningen

Groepspraktijk 't Anker vraagt een bestemmingswijziging van gezinswoning naar handelspand. Dienst vergunningen van stad Sint-Niklaas stelde echter zoveel voorwaarden op dat het bijna onmogelijk wordt om aan deze regels te voldoen. We hebben een enorme wachtlijst voor het bieden van psychologische begeleiding aan kinderen en jongeren, maar we hebben te weinig lokalen...

Tekent u mee onze petitie waarbij we vragen voor het toestaan van de bestemmingswijziging van ons pand?

Petitie

Wij

Familieleden, kennissen van kinderen en jongeren die dringend hulp nodig hebben. Iedereen die inzit met het welzijn van kinderen en jongeren.

 

constateren

Groepspraktijk 't Anker vraagt een bestemmingswijziging van gezinswoning naar handelspand. Dienst vergunningen van stad Sint-Niklaas stelde echter zoveel voorwaarden op dat het bijna onmogelijk wordt om aan deze regels te voldoen (vb. voorzien kiss and ride, voorzien inpandige fietsenstalling,..). Al jaren hebben we een enorme wachtlijst voor het bieden van psychologische begeleiding aan kinderen en jongeren. Collega's willen meer werken, maar we hebben te weinig lokalen...

Door het toestaan van de bestemmingswijziging, hebben we meer lokalen ter beschikking en kunnen we meer kinderen en jongeren helpen.

 

en verzoeken

Tekent u mee onze petitie waarbij we vragen voor het toestaan van de bestemmingswijziging van ons pand? Wij en alle kinderen/jongeren die geholpen willen worden, danken jullie hartelijk!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Sint-Niklaas 
Petitieloket:
Petitionaris:
Annelies Van Kerckhove 
Organisatie:
Groepspraktijk 't Anker 

Geschiedenis

Ondertekeningen