Screenshot 20231221 144542 google

We eisen de lijn Dendermonde-Gent terug.

"242 signatures"

De lijn Dendermonde-Gent is afgeschaft in onze gemeente, terwijl dit een hele drukke lijn is. Mensen zonder vervoer, ouderen, schoolkinderen enz. gebruikten deze lijn. Daar er amper winkels zijn in de gemeente, werd de lijn veelvuldig gebruikt. Ook mensen die later beginnen met werken hebben nu problemen.

Pétition

Nous

Ouderen, schoolgaande kinderen, werkende mensen, mensen zonder enig ander vervoer enz.

 

Observation

Gebruik van trein is tijdens de week veel duurder dan De Lijn. Schoolgaande kinderen hebben een DeLijn- en trein-abonnement nodig om op hun school te geraken. Mensen die tegen 10:00 gaan werken of in de namiddag hebben geen verbinding meer. Perron in Wichelen is te laag waardoor mensen met gezondheidsproblemen en ouderen moeite hebben om op de trein te geraken. Om in het ziekenhuis te geraken moet men veel verder stappen.

 

et requête

Schepen van mobiliteit ontkende te weten dat er iets kon aan gedaan worden. Terwijl ik bewijs heb dat het aan de vertegenwoordigers en schepen is voorgelegd om hun stem te stellen welke lijn moest behouden worden. We eisen een herziening van deze lijn. Velen zouden u dankbaar zijn. Het gaat om lijn 27 en 28. De lijn 21 hoeft hier niet, die rijdt toch meestal leeg rond.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Wichelen 
'Guichet de pétition:'
'Date de fin:'
20-03-2024 
'Pétitionnaire:'
Marina De Maesschalck  

Histoire

Signatures