U, de petitionaris
Screenshot 20231221 144542 google

We eisen de lijn Dendermonde-Gent terug.

245 ondertekeningen

De lijn Dendermonde-Gent is afgeschaft in onze gemeente, terwijl dit een hele drukke lijn is. Mensen zonder vervoer, ouderen, schoolkinderen enz. gebruikten deze lijn. Daar er amper winkels zijn in de gemeente, werd de lijn veelvuldig gebruikt. Ook mensen die later beginnen met werken hebben nu problemen.

Petitie

Wij

Ouderen, schoolgaande kinderen, werkende mensen, mensen zonder enig ander vervoer enz.

 

constateren

Gebruik van trein is tijdens de week veel duurder dan De Lijn. Schoolgaande kinderen hebben een DeLijn- en trein-abonnement nodig om op hun school te geraken. Mensen die tegen 10:00 gaan werken of in de namiddag hebben geen verbinding meer. Perron in Wichelen is te laag waardoor mensen met gezondheidsproblemen en ouderen moeite hebben om op de trein te geraken. Om in het ziekenhuis te geraken moet men veel verder stappen.

 

en verzoeken

Schepen van mobiliteit ontkende te weten dat er iets kon aan gedaan worden. Terwijl ik bewijs heb dat het aan de vertegenwoordigers en schepen is voorgelegd om hun stem te stellen welke lijn moest behouden worden. We eisen een herziening van deze lijn. Velen zouden u dankbaar zijn. Het gaat om lijn 27 en 28. De lijn 21 hoeft hier niet, die rijdt toch meestal leeg rond.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Wichelen 
Petitieloket:
Einddatum:
20-03-2024 
Petitionaris:
Marina De Maesschalck  

Geschiedenis

Ondertekeningen