You, the petitioner
Screenshot 20231221 144542 google

We eisen de lijn Dendermonde-Gent terug.

245 signatures

De lijn Dendermonde-Gent is afgeschaft in onze gemeente, terwijl dit een hele drukke lijn is. Mensen zonder vervoer, ouderen, schoolkinderen enz. gebruikten deze lijn. Daar er amper winkels zijn in de gemeente, werd de lijn veelvuldig gebruikt. Ook mensen die later beginnen met werken hebben nu problemen.

Petition

We

Ouderen, schoolgaande kinderen, werkende mensen, mensen zonder enig ander vervoer enz.

 

observe

Gebruik van trein is tijdens de week veel duurder dan De Lijn. Schoolgaande kinderen hebben een DeLijn- en trein-abonnement nodig om op hun school te geraken. Mensen die tegen 10:00 gaan werken of in de namiddag hebben geen verbinding meer. Perron in Wichelen is te laag waardoor mensen met gezondheidsproblemen en ouderen moeite hebben om op de trein te geraken. Om in het ziekenhuis te geraken moet men veel verder stappen.

 

and request

Schepen van mobiliteit ontkende te weten dat er iets kon aan gedaan worden. Terwijl ik bewijs heb dat het aan de vertegenwoordigers en schepen is voorgelegd om hun stem te stellen welke lijn moest behouden worden. We eisen een herziening van deze lijn. Velen zouden u dankbaar zijn. Het gaat om lijn 27 en 28. De lijn 21 hoeft hier niet, die rijdt toch meestal leeg rond.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Wichelen 
Petition desk:
Closing date:
2024-03-20 
Lead petitioner:
Marina De Maesschalck  

History

Signatures