Wico

Wico Campus Lommel start 9u10 i.p.v. 8u10 !!!

Wij leerlingen van Wico Campus Lommel zitten steeds meer te slapen tijdens de les, dit omdat de lessen veel te vroeg starten en te laat eindigen. Studies wijzen aan dat het brein van leerlingen pas omstreeks 10u beter begint te functioneren en dan pas echt leerstof opslaat. Alle lesuren voor 10u zijn dus compleet nutteloos, deze putten ons alleen maar meer uit waardoor wij leerlingen ook minder opslaan in de lesuren later op de dag. Daarom willen wij dat de school pas start vanaf 9u10 i.p.v. 8u10 wat uiteraard veel te vroeg is. Ook zouden we willen dat de school eindigt om 14u45, uiteraard begrijpen wij dat dit veel te vroeg is en staan wij open voor een compensatie.

Pétition

Nous

Leerlingen van Wico Lommel, sympathisanten

 

Observation

Studies wijzen aan dat het brein van leerlingen pas omstreeks 10u beter begint te functioneren en dan pas echt leerstof opslaat. Alle lesuren voor 10u zijn dus compleet nutteloos, deze putten ons alleen maar meer uit waardoor wij leerlingen ook minder opslaan in de lesuren later op de dag.

 

et requête

Wij willen dat de school pas start vanaf 9u10 i.p.v. 8u10. Ook zouden we willen dat de school eindigt om 14u45, uiteraard begrijpen wij dat dit veel te vroeg is en staan wij open voor een compensatie.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Schoolbestuur 
'Guichet de pétition:'
'Date de fin:'
07-12-2022 
'Pétitionnaire:'
jander schiemann 
'Organisation:'
wij willen andere schooluren 

Histoire

Signatures