You, the petitioner
Wico

Wico Campus Lommel start 9u10 i.p.v. 8u10 !!!

Wij leerlingen van Wico Campus Lommel zitten steeds meer te slapen tijdens de les, dit omdat de lessen veel te vroeg starten en te laat eindigen. Studies wijzen aan dat het brein van leerlingen pas omstreeks 10u beter begint te functioneren en dan pas echt leerstof opslaat. Alle lesuren voor 10u zijn dus compleet nutteloos, deze putten ons alleen maar meer uit waardoor wij leerlingen ook minder opslaan in de lesuren later op de dag. Daarom willen wij dat de school pas start vanaf 9u10 i.p.v. 8u10 wat uiteraard veel te vroeg is. Ook zouden we willen dat de school eindigt om 14u45, uiteraard begrijpen wij dat dit veel te vroeg is en staan wij open voor een compensatie.

Petition

We

Leerlingen van Wico Lommel, sympathisanten

 

observe

Studies wijzen aan dat het brein van leerlingen pas omstreeks 10u beter begint te functioneren en dan pas echt leerstof opslaat. Alle lesuren voor 10u zijn dus compleet nutteloos, deze putten ons alleen maar meer uit waardoor wij leerlingen ook minder opslaan in de lesuren later op de dag.

 

and request

Wij willen dat de school pas start vanaf 9u10 i.p.v. 8u10. Ook zouden we willen dat de school eindigt om 14u45, uiteraard begrijpen wij dat dit veel te vroeg is en staan wij open voor een compensatie.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Schoolbestuur 
Petition desk:
Closing date:
2022-12-07 
Lead petitioner:
jander schiemann 
Organisation:
wij willen andere schooluren 

History

Signatures