U, de petitionaris
Wico

Wico Campus Lommel start 9u10 i.p.v. 8u10 !!!

Wij leerlingen van Wico Campus Lommel zitten steeds meer te slapen tijdens de les, dit omdat de lessen veel te vroeg starten en te laat eindigen. Studies wijzen aan dat het brein van leerlingen pas omstreeks 10u beter begint te functioneren en dan pas echt leerstof opslaat. Alle lesuren voor 10u zijn dus compleet nutteloos, deze putten ons alleen maar meer uit waardoor wij leerlingen ook minder opslaan in de lesuren later op de dag. Daarom willen wij dat de school pas start vanaf 9u10 i.p.v. 8u10 wat uiteraard veel te vroeg is. Ook zouden we willen dat de school eindigt om 14u45, uiteraard begrijpen wij dat dit veel te vroeg is en staan wij open voor een compensatie.

Petitie

Wij

Leerlingen van Wico Lommel, sympathisanten

 

constateren

Studies wijzen aan dat het brein van leerlingen pas omstreeks 10u beter begint te functioneren en dan pas echt leerstof opslaat. Alle lesuren voor 10u zijn dus compleet nutteloos, deze putten ons alleen maar meer uit waardoor wij leerlingen ook minder opslaan in de lesuren later op de dag.

 

en verzoeken

Wij willen dat de school pas start vanaf 9u10 i.p.v. 8u10. Ook zouden we willen dat de school eindigt om 14u45, uiteraard begrijpen wij dat dit veel te vroeg is en staan wij open voor een compensatie.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Schoolbestuur 
Petitieloket:
Einddatum:
07-12-2022 
Petitionaris:
jander schiemann 
Organisatie:
wij willen andere schooluren 

Geschiedenis

Ondertekeningen