Petitie

Wij willen geen Astra Zeneca vaccin!

"69 signatures"

Wij mogen in België niet kiezen welk vaccin we krijgen. De één krijgt een goed vaccin terwijl de ander tevreden moet zijn met een vaccin dat minder beschermt en ook nog eens meer risico’s met zich mee brengt. Vaak zijn het de risico patiënten die hiervan het slachtoffer zijn. Dat moet stoppen, iedereen heeft recht op het beste vaccin of tenminste de vrije keuze. Hopelijk kunnen we dit onrecht stoppen.

Pétition

Nous

Iedereen die geen Astra Zeneca vaccin wil, sympathisanten

 

Observation

Wij mogen in België niet kiezen welk vaccin we krijgen. De één krijgt een goed vaccin terwijl de ander tevreden moet zijn met een vaccin dat minder beschermt en ook nog eens meer risico’s met zich mee brengt. Vaak zijn het de risico patiënten die hiervan het slachtoffer zijn.

 

et requête

Stop met het Astra Zeneca vaccin te geven aan mensen die het niet willen. Omdat iedereen evenveel recht heeft op het beste vaccin en ze niemand een vaccin mogen opdringen dat de mensen zelf niet willen

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Regering 
'Guichet de pétition:'
'Pétitionnaire:'
San dra 

Histoire

Signatures