U, de petitionaris
Petitie

Wij willen geen Astra Zeneca vaccin!

69 ondertekeningen

Wij mogen in België niet kiezen welk vaccin we krijgen. De één krijgt een goed vaccin terwijl de ander tevreden moet zijn met een vaccin dat minder beschermt en ook nog eens meer risico’s met zich mee brengt. Vaak zijn het de risico patiënten die hiervan het slachtoffer zijn. Dat moet stoppen, iedereen heeft recht op het beste vaccin of tenminste de vrije keuze. Hopelijk kunnen we dit onrecht stoppen.

Petitie

Wij

Iedereen die geen Astra Zeneca vaccin wil, sympathisanten

 

constateren

Wij mogen in België niet kiezen welk vaccin we krijgen. De één krijgt een goed vaccin terwijl de ander tevreden moet zijn met een vaccin dat minder beschermt en ook nog eens meer risico’s met zich mee brengt. Vaak zijn het de risico patiënten die hiervan het slachtoffer zijn.

 

en verzoeken

Stop met het Astra Zeneca vaccin te geven aan mensen die het niet willen. Omdat iedereen evenveel recht heeft op het beste vaccin en ze niemand een vaccin mogen opdringen dat de mensen zelf niet willen

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Regering 
Petitieloket:
Petitionaris:
San dra 

Geschiedenis

Ondertekeningen