You, the petitioner
Petitie

Wij willen geen Astra Zeneca vaccin!

69 signatures

Wij mogen in België niet kiezen welk vaccin we krijgen. De één krijgt een goed vaccin terwijl de ander tevreden moet zijn met een vaccin dat minder beschermt en ook nog eens meer risico’s met zich mee brengt. Vaak zijn het de risico patiënten die hiervan het slachtoffer zijn. Dat moet stoppen, iedereen heeft recht op het beste vaccin of tenminste de vrije keuze. Hopelijk kunnen we dit onrecht stoppen.

Petition

We

Iedereen die geen Astra Zeneca vaccin wil, sympathisanten

 

observe

Wij mogen in België niet kiezen welk vaccin we krijgen. De één krijgt een goed vaccin terwijl de ander tevreden moet zijn met een vaccin dat minder beschermt en ook nog eens meer risico’s met zich mee brengt. Vaak zijn het de risico patiënten die hiervan het slachtoffer zijn.

 

and request

Stop met het Astra Zeneca vaccin te geven aan mensen die het niet willen. Omdat iedereen evenveel recht heeft op het beste vaccin en ze niemand een vaccin mogen opdringen dat de mensen zelf niet willen

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Regering 
Petition desk:
Lead petitioner:
San dra 

History

Signatures