nog geen ondertekeningen

Eindejaarsvuurwerkevenement Aarschot

Img_0990

Daar ze in Diest, Tienen, Haacht, Leuven, Antwerpen en zoveel andere steden een eindejaarsvuurwerkevenement organiseren, zou het ook wel eens de moeite waard zijn om dit in Aarschot ook te doen. In Aarschot zijn er zoveel inwoners die houden van vuurwerk en wat is eindejaar zonder vuurwerk?

PETITIE

Wij

vuurwerkliefhebbers van de eindejaarsfeesten

constateren

Daar Aarschot ook een stad is en de parel van het Hageland, er nog steeds geen sprake is van eindejaarsvuurwerk, enkel en alleen voor burgers met een vergunning. Wegens de onveiligheid en wegens de angst dat de dieren hebben voor vuurwerk, wordt er in Aarschot geen vuurwerk afgeschoten.
Enkel met het Aarschotkermis is er een jaarlijks afscheidsvuurwerk. Aarschot heeft slechts zelden plezierige evenementen.

Wat is een eindejaar zonder vuurwerk en amusement?

en verzoeken

- Jaarlijks eindejaarsvuurwerk in Aarschot

- Meer evenementen rond het eindejaaronderteken de petitie Eindejaarsvuurwerkevenement Aarschot.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.

Geen ondertekeningen gevonden