3 ondertekeningen

Neen tegen particulier vuurwerk in Groot-Poperinge!

Graag zou ik tegen augustus 2019 zoveel mogelijk handtekeningen verzamelen zodat er een algemeen verbod is van Stad Poperinge om nog particulier vuurwerk af te steken. Dit is pure dierenmishandeling! Aub steun deze petitie en teken!

PETITIE

Wij

dierenvrienden die steunen dat er een verbod komt op particulier vuurwerk.

constateren

Dat dieren ook rechten hebben! Ze hebben wel geen stem maar wij dierenliefhebbers kunnen er hen een geven door massaal deze petitie te tekenen! Stop deze dierenmishandeling, er zijn nog andere manieren om kerst en oudejaar te vieren! Laat zien dat jullie begaan zijn met je huis- en hoevedieren door te tekenen! Beste dank.

en verzoeken

een totaal verbod op particulier vuurwerk in Groot-Poperinge! Laat jullie horen want jullie zijn de stem van jullie dieren en teken deze petitie!onderteken de petitie Neen tegen particulier vuurwerk in Groot-Poperinge!.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • meer dan 1 jaar geleden Debal Lindsay Reningelst
  • meer dan 1 jaar geleden Ronny Debal Reningelst
  • meer dan 1 jaar geleden Anne Leniere Reningelst