U, de petitionaris
14379980 884601221672739 7644545841071100627 o

Red Wilfried en geef Sleidinge een mooi park

670 ondertekeningen

Op de hoek van de Sanderuslaan en de Weststraat te Sleidinge bevindt zich een groot groen domein. Ruim 5000 m². Een historische tuin van 1850 rond de voormalige ‘Sint-Jorisburcht’. Niet groots maar groot genoeg om een groene long midden in ons dorp te zijn. Nu liggen de plannen anders, volgende lente zouden al deze bomen gekapt worden voor nog meer beton. Willen jullie ook nog een beetje vrije ruimte overhouden in Sleidinge, teken dan onze petitie! Alvast héél erg bedankt!

Petitie

Wij

Inwoners en sympathiesanten van de fusiegemeente Evergem

 

constateren

Dat Wilfried moet gered worden… want WILFRIED, de bosuil die reeds tientallen jaren huist in de kruin van een eik moet verkassen. Wilfried is het boegbeeld van onze actie om verder te kijken dan onze neus lang is. Ons dorp niet doelloos verkavelen en verstedelijken. We houden van nieuwe woningen en wijken in onze gemeenschap. Gezelligheid troef. Maar hou een groene zone in het achterhoofd. Denk aan morgen, Plan(t) tien, twintig jaar vooruit!

 

en verzoeken

Het behouden van de historische tuin rond de voormalige ‘Sint-Jorisburcht’ als woonplaats voor bosuil Wilfried en als groene long voor Sleidinge

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Evergem 
Petitieloket:
Einddatum:
26-12-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Wilfried 

Geschiedenis

Ondertekeningen