U, de petitionaris
Verkavelinglembergsesteenweg

Verkaveling Lembergsesteenweg Merelbeke: niet méér autoverkeer via Mijleekstraat

17 ondertekeningen

Merelbeke gaat een nieuw gebied in onze wijk verkavelen. Daardoor zal er meer verkeer in de wijk zijn. Wij vragen de gemeente met aandrang om het autoverkeer niet langs het binnengebied te sturen, maar het volledig af te leiden naar de Lembergsesteenweg. Volgt u dat? Teken dan deze petitie.

Petitie

Wij

De buurtbewoners van de centrumwijk De Gruyterstraat-Maricolenstraat-Mijleekstraat

 

constateren

De gemeente Merelbeke gaat een nieuw gebied in onze wijk verkavelen. Het plan is om een gedeelte van dat gebied met een straat aan te sluiten op het rondpunt aan de Mijleekstraat/Maricolenstraat/De Gruyterstraat. Het is echter mogelijk om het verkeer uit de wijk rechtstreeks naar de Lembergsesteenweg te leiden. Het autoverkeer uit de nieuwe wijk hoeft dan niet door het woongebied/de Mijleekstraat maar komt rechtstreeks op de Lembergsesteenweg.

 

en verzoeken

Wij willen de gemeente met aandrang vragen om het autoverkeer niet langs het binnengebied te sturen, maar het volledig af te leiden naar de Lembergsesteenweg. Vindt u het ook belangrijk dat er niet nog meer autoverkeer door de Mijleekstraat en in de wijk komt? Teken dan nu deze petitie.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Merelbeke 
Petitieloket:
Einddatum:
12-09-2020 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Griet Van de Walle 

Geschiedenis

Ondertekeningen