2 ondertekeningen

Verleng de vervaldata op facturen!

Beste,

ben je het ook beu dat je een factuur krijgt waarvan de vervaldatum binnen enkele dagen is of zelfs al voorbij is en daarom kosten moet betalen?
Via deze weg wil ik druk zetten op alle bedrijven om hun vervaldatum te verlengen!

PETITIE

Wij

De burgers

constateren

Doordat B-post beslist heeft om maar enkele keren per week de post rond te brengen, krijgen wij brieven waarvan de vervaldatum binnen enkele dagen is of waar die zelfs al vervallen is en dus kosten moeten betalen!

en verzoeken

Wij willen met deze petitie de bedrijven vragen om hun vervaltermijn van ALLE facturen te verlengen naar 2 maanden! Zo heeft de gewone werkende mens tijd genoeg om deze te betalen zonder kosten te moeten betalen.onderteken de petitie Verleng de vervaldata op facturen! .We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • 3 maanden geleden anoniem
  • 3 maanden geleden Eline Donnay Waanrode