2 ondertekeningen

Verwijderen lindebomen Esptweg

Het vervangen van de lindebomen in de wijk Esptweg te Leest door kleinere lage bomen zoals in de wijk achter de Delhaize in Leest en het repareren van het wegdek

PETITIE

Wij

de bewoners van de wijk Esptweg te Leest

constateren

doordat het stadsbestuur de laatste jaren niets meer heeft gedaan aan de lindebomen in de wijk behalve gesnoeid waardoor er nog meer vruchten op de autos vallen,
en door het niet onderhouden van de straat komen de klinkers overal naar boven omdat de wortels van de bomen deze naar boven duwen.

en verzoeken

het verwijderen van de lindebomen en herstellen van het wegdek plus het plaatsen van lage sierboompjes zoals in de wijk achter de Delhaize te Leestonderteken de petitie Verwijderen lindebomen Esptweg .We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • ongeveer 1 jaar geleden Ivo Verpraet Esptweg 14, 2811 Leest
  • ongeveer 1 jaar geleden anoniem