U, de petitionaris

Voor de oplossing uit de crisis

5 ondertekeningen

We zijn met zeer veel mensen op aarde. Er is niet genoeg ruimte om vlees te eten. Een lap vlees staat gelijk aan 7 maand douchen. Doden is ook niet goed, dieren hebben een ziel. Eerste gebod is, gij zult niet doden. Er is geen ruimte meer voor vleesconsumptie op aarde. Al onze grote problemen zijn opgelost als we massaal omschakelen.

Petitie

Wij

Burgers die de oplossing uit de crisis willen, kiezen voor leven, voorspoed, geluk en gezondheid.

 

constateren

Dat er een oplossing nodig is voor ons om deze crisis, economisch, mentaal en op gezondheidsvlak te overstijgen.

Einstein en alle verlichte mensen weten dit. Niets heeft meer voordeel voor onze planeet dan vegetarisme en anno 2020 is zelfs veganisme nodig.

https://www.whatthehealthfilm.com

Dood en moord opeten doet je energie zakken en is slecht voor je gezondheid. Het is je energie die je gezondheid bepaalt.

 

en verzoeken

Veganisme in de grondwet vastleggen.

Subsidies voor landbouwers in de transitie naar een vegan bedrijf.

Subsidies voor permacultuur, voedselbossen, pluktuinen, ..

Subsidies voor bedrijven die veganistische producten maken (schoenen, kweekvlees, vegan eend, vegan kip, vegan rundsvlees, vegan chocolade, vegan melk, ..)

Subsidies voor onderzoek naar het ideale volwaardig vegan dieet (bv plantaardige omega 3, vit D, B12, ..) en een nieuwe voedingsdriehoek

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Petitieloket:
Einddatum:
02-11-2020 
Petitionaris:
Marjolein De Weirdt 

Geschiedenis

Ondertekeningen