You, the petitioner
Download

Kinderdagverblijf 't Schommelpeirt

Een gestart door ouders tvv het kinderdagverblijf. Hiermee willen we aangeven dat wij als ouders van kinderen die naar bovenstaand kinderdagverblijf gaan wel tevreden zijn van de zorgen en diensten die geleverd worden door het personeel. Hopend dat de dienst Opgroeien hiermee rekening wilt houden.

Petition

We

zijn bezorgde ouders van de kinderen die opvang krijgen in het kinderdagverblijf 't Schommelpeirt.

 

observe

Dat de diensten en zorgen die het kinderdagverblijf ons en onze kinderen verleent zeer goed zijn en dat we heel tevreden zijn van het personeel. Er zullen altijd dingen zijn om te verbeteren, maar de kinderen geen zeer graag naar het kinderdagverblijf. Het is zowel in het voordeel van de ouders en zeker voor de kinderen, dat het kinderdagverblijf open kan blijven. Onze kinderen spenderen veel uren met de zorgverleners en zijn dus familie.

 

and request

Om rekening te willen houden met de positieve feedback van de ouders, alsook van de inspanning die het personeel reeds geleverd heeft en blijft leveren om het kinderdagverblijf elke dag te verbeteren in alle aspecten. Geef ze de tijd om deze punten te kunnen aanpakken en laat het kinderdagverblijf open. Het bespaart ouders veel stress en kopzorgen, veel andere plaatsen voor opvang zijn er niet, en het belangrijkste, onze kinderen zijn er graag!

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Agentschap voor Natuur en Bos 
Petition desk:
Closing date:
2024-03-24 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Dennis Mertens 
Organisation:
Eservice 

History

Signatures