U, de petitionaris

Stop verhoging prijzen cafetaria KUL Campus Carolus

203 ondertekeningen

Over het algemeen zijn de prijzen in het studentenrestaurant van KUL Campus Carolus Antwerpen aan de start van het academiejaar '19-'20 sterk verhoogd. Deze petitie heeft zo tot doel de problematiek aan te kaarten en samen naar een oplossing te zoeken die wél duurzaam en studentikoos is.

Petitie

Wij

de studenten handelswetenschappen aan de KU Leuven Campus Carolus te Antwerpen en sympathisanten

 

constateren

Sedert dit academiejaar zijn de cafetariaprijzen op onze Campus Carolus opgeslagen. Broodjes (60%), dranken (100%), soep (30%), en alle andere producten zijn ook sterk verhoogd in prijs in het kader 'ecologie en duurzaamheid'. Wij zijn ervan overtuigd dat deze prijsstijging niet verantwoord is, mits de kwaliteit gelijk blijft. Ook zien wij door deze beslissing op lange termijn geen verandering ontstaan omtrent het duurzaamheidsaspect.

 

en verzoeken

een dialoog en aanpassing van de prijzen in het studentenrestaurant die zowel de belangen van de campus (lees: duurzaamheid en ecologie) alsook de belangen van de studenten behartigt.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Universiteitsbestuur 
Petitieloket:
Einddatum:
01-01-2020 
Petitionaris:
Anton Huysmans 

Geschiedenis

Ondertekeningen