Mises à jour

Kinderziekten nieuwe site

Zoals u kunt zien is petitie.be vernieuwd! Omdat de server waarop de oude site stond vroegtijdig afgesloten is hebben we deze vernieuwing iets vroeger moeten uitvoeren dan gepland.

Hierdoor heeft onze site nog enkele kinderziekten, vooral gerelateerd aan het bevestigen van handtekeningen. Het technische team wil jullie wel verzekeren dat ondanks deze problemen geen enkele handtekening verloren gaat!

Wij zijn druk bezig met het onderzoeken en verhelpen van deze uitdagingen. Vanaf alles op punt staat kunnen we de handtekeningen die daarvoor niet bevestigd zijn geraakt manueel op orde zetten.

Indien u een probleem wilt melden kan dit altijd via het contactformulier of door te mailen naar webmaster@petitie.be

Bedankt voor uw geduld!

-Het petitie.be team

17-11-2020

Voorbeeld van vergelijkbare situatie in Londerzeel!

In februari 2024 kwam reeds in het nieuws dat Londerzeel systematisch straten met betonplaten volledig gaat heraanleggen om een lange termijn structurele oplossing te bieden! [https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2024/02/26/gemeente-pakt-gescheurde-betonplaatstraten-aan/].

Petitie eindejaarsreis

De petitie staat online.

This is test update about the petition

This e-mail should deliver shortly. If you find it in your inbox, it means that the functionalities are in place..

07-05-2024 | Pétition /petitions/3084?locale=frl

Test for email updates

This is a test about sending out automatic e-mail updates. If you receive this e-mail, it means that the functionality has been achieved..

07-05-2024 | Pétition test 5

Geen 10 miles op linkeroever

Elk jaar opnieuw worden de 17000 bewoners op linkeroever gegijzeld en afgesloten voor een event van 1 dag. Wij zijn allemaal vredelievende mensen, maar ook veel mensen die dagelijks moeten gaan werken, dit wordt onmogelijk gemaakt door het opbouwen voor de event 1 week tot 10 dagen op voorhand. Dit moet nu stoppen, Zaakvoerders moeten hun zaak sluiten, Senioren kunnen niet meer weg en als werkende mens wordt je afgesloten, de dag dat er iets ergs gebeurd en er een ziekenwagen naar ons moet komen, geraken ze gewoon niet tot bij ons. We contacteren de organisatie en worden gewoon genegeerd.

+En savoir plus...

Parkeerverbod staat er ook sinds 14/4/24, waar moeten wij met onze voertuigen naartoe?????

19-04-2024 | Pétition 10 Miles niet meer op linkeroever.

There is something I need to tell you

Our petition was accepted and we will meet with them tomorrow.

09-04-2024 | Pétition /petitions/3084?locale=frl

Persoonlijke ervaringen

Ik heb moeten aanhoren dat een ergotherapeut iemand verboden had om in privé nog contact met mij te hebben, Ik heb moeten aanhoren dat diezelfde zorgverlener tegen mijn destijdse vrouw gezegd had dat ze moest oppassen van mij vanwege mijn medicatie gebruik, dit terwijl ik niet eens medicatie nam of zelfs voorgeschreven kreeg wat terug te vinden was in mijn dossier. En die therapeute heeft dit zelfs toegegeven omdat ze ervan uitging dat iedere patiënt medicatie innam. En blijkbaar was dit zelfs niet de eerste keer dat ze tegen iemand die geen zorgverlener was gesproken had over mijn zogenaamde medicatie gebruik.

Ik ben heb gezien hoe ze een cliënt voor een open zaal vraagde waarom zij een vrije dag wou van haar routine daginvulling, waar die duidelijk geen publiekelijk antwoord op wou geven.

Ik heb van mijn vrouw moeten horen dat de ergotherapeut had gezegd dat ik zogezegd gevoelens had voor haar in plaats van mijn vrouw.

Door al inbreuken geloofde mijn vrouw dat ik een leugenaar was en hierdoor van mij gescheiden.

En als dat nog niet erg genoeg was werd ik verplicht om mijn uren aan te passen op mijn vrijwilligerswerk zodat ik niet meer op dezelfde uren zou werken als mijn ex.

Ik voel mij alsof ik er gewoon weg gepest ben.

En dit zijn enkel mijn persoonlijke ervaringen en getuigenis.

+En savoir plus...

Ik heb nog andere mensen wiens verhaal ik gehoord heb die zelf niet durven opkomen.

‘Tekort aan verpleegkundigen oplossen? Alleen een hoger loon zal niet volstaan’

Willen jullie graag heel het artikel van de Knack lezen? Klik dan op de link onderaan de beschrijving. Het is zeker de moeite waard!

https://www.knack.be/nieuws/belgie/maatschappij/tekort-aan-verpleegkundigen-oplossen-alleen-een-hoger-loon-zal-niet-volstaan/.

28-03-2024 | Pétition Beroepstitel HBO Verpleegkunde